Portfolio

Naast onze oplaadtafels en loungetafel bent u ook op het juiste adres wanneer het gaat om maatwerk producten. Zoekt u een specifieke oplossing voor zowel een nieuw als een bestaand product neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee en maken het product dat u wilt. Hieronder vindt u een kleine greep van wat we in overleg met de klant hebben gemaakt.

Suar Boomstamtafel

Mooie Suar boomstamtafel. Maatwerk: Hoog (statafel)model 110 cm voorzien van robuuste stalen U poten. Het tafelblad (op de afbeeldingen) is voorzien van een goed beschermende zijdeglans laklaag.

Badplank

Deze badplank is voorzien van een sleuf voor het plaatsen van een tablet of telefoon. Je kunt er bij Homewood Design ook voor kiezen om deze badplank inclusief heerlijke wellness producten naar keuze van Treatments te bestellen. Zo creëer je een eigen thuis spa.

Wandmeubel

Iedere ruimte wordt fraaier met dit wandmeubel. Het rek is vervaardigd van staal en robuuste boomstamplanken. De lengte en breedte van het meubel is naar eigen wens te maken. Je kan voor een behandeld (poedercoating) of onbehandeld (naturel) stalen frame kiezen. Daardoor kan het meubel in elke kamer in het huis, badkamer, bedrijfsruimte of showroom.

Borrelplank

Wij maken prachtige eiken houten borrelplanken in verschillende vormen en maten. De borrelplanken zijn altijd behandeld met voedselveilige olie.

Onderhoud:
De planken zijn niet vaatwasser bestendig
Schoonmaken kun je het beste doen met een vochtige zachte doek.

Roterende borrelplank

Rechte borrelplank

Epoxy Borrelplank

Wandverlichting

Onze robuuste boomstam wandlamp met LED verlichting staat mooi aan iedere wand. Elke lamp heeft zo zijn eigen unieke vorm.
Iedere gewenste maat en model is uiteraard bespreekbaar.

De plank is aan de achterzijde voorzien van LED verlichting.
Zowel het aan en uitzetten als de kleur en lichtsterkte is via een speciale app met je telefoon te bedienen.
De plank hangt middels afstand blokjes aan de wand voor het creëren van een mooi lichteffect.

Multifunctionele Ombouw Radiator

Dit industrieel meubel is multifunctioneel. Het frame van staal zorgt dat het tevens als bank gebruikt kan worden.

Verbeteren bestaande meubels

Wij passen slimme constructies toe om uw bestaande meubels nieuw leven in te blazen. Wilt u niet boren in de muur? Dan lossen wij dit op met een modern onderstel. Bijvoorbeeld voor een badmeubel of televisiemeubel.